Om GladDental Clinic

Om oss

Hos GladDental utför vi allt från årliga tandvårdskontroller till mer avancerad tandvård utifrån dina önskemål och behandlingsbehov. För att undvika framtida besvär är den förebyggande behandlingen mycket viktig.

På kliniken är vi en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska som tillsammans strävar efter att uppnå den bästa munhälsan, utifrån dina förutsättningar. Hos oss talar vi svenska, engelska och persiska.

Tina Banihashem

Leg. Tandläkare

Dr. Narges

Leg. Tandläkare

Veronica

Tandsköterska

Mårten Lind (T.V) Narges Seifi (T.H)

Vår historia

Med stolthet blickar vi tillbaka på vår historia. I hela 37 år var Mårten Lind den drivande kraften bakom vår tandläkarklinik, där han tillsammans med den erfarna tandsköterskan Veronica Eriksson skapade en enastående tradition av tandvård som berörde otaliga människors liv.

Sedan den 1 april 2021 har Narges, tillsammans med Veronica och nu också med Tina, fortsatt att upprätthålla den höga standard som Mårten byggde upp under sina år i kliniken. Vår klinik är i fortsatt mycket kompetenta händer och fortsätter att erbjuda den enastående tandvård som du har vant dig vid.

Narges, Tina och Veronica hälsar dig hjärtligt välkommen, både gamla och nya patienter. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta vår gemensamma resa, där vi skapar vackra leenden och fortsätter att främja en tradition av hälsosamma tänder och glada liv.

Vi ser med spänning fram emot framtiden och de många fler strålande leenden som vi kommer att skapa tillsammans. Välkommen till GladDental Clinic!

Made with passion by Profit Media AB © 2023 | Integritetspolicy | Cookie Policy

Rulla till toppen