Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla

Känner du dig nervös eller rädd för att gå till tandläkaren? Känns det läskigt att gå till en tandläkare? Du lider troligen av tandvårdsrädsla. Tandvårdsrädslan kan bero på olika anledningar såsom rädsla av instrumenten eller/och tidigare traumatiska upplevelser hos en annan tandläkare.

Konsekvensen av tandvårdsrädsla är ofta att patienter undviker kallelser och inte besöker tandläkare vilket resulterar i en dålig munhälsa, hål och tandlossning.

Kontinuerliga tandläkarbesök är väsentlig för att upprätthålla din munhygien och kunna agera förebyggande mot kommande tandproblem.

Vi på GladDental tar din tandvårdsrädsla på allvar och vill bekämpa det tillsammans med dig redan idag. Det ska inte kännas läskigt att gå till en tandläkare.

Vi erbjuder tandvård speciellt anpassad för både barn och vuxna med särskilda behov. GladDental lägger stor vikt på att erbjuda en hemtrevlig, trygg och lugnt välkomnande miljö. Hos oss kommer du att känna dig trygg och säker.

Varför ska du välja GladDental?

Vi tar din tandvårdsrädsla på största allvar och gör allt vi kan för att minska och motverka din tandvårdsrädsla. Du kan lita på GladDental!

  • GladDental erbjuder kompetent och professionell personal med lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.
  • Hos oss kommer du att känna dig säker och trygg. Vi ger dig den extra tiden du behöver genom att utforma en individanpassad behandlingsplan med hänsyn till din tandvårdsrädsla.
  • Vid behov hjälper vi dig att motverka din tandvårdsrädsla genom att utföra premedicinering.

Ta tag i dina besvär och boka tid hos GladDental redan idag!

The Wand

The Wand är en ny bedövningsteknik som oftast rekommenderas till sprut- och tandvårdsrädda patienter. I tekniken används en penna liknande ett handstycke med en mycket tunn kanyl.

Patienter blir glatt överraskade då de får bedövning utan att få en hel bedövningskänsla i läppar, tunga och kinder.

Made with passion by Profit Media AB © 2023 | Integritetspolicy | Cookie Policy

Rulla till toppen