You are currently viewing GladDental fortsätter att expandera

GladDental fortsätter att expandera

Vägen mot att skapa framtidens tandvård fortsätter och vi på GladDental tar nu nästa steg mot att erbjuda Stockholm bästa och mest kvalitativa tandvård. Nu ansluter sig ännu en skicklig och erfaren tandhygienist till teamet på GladDental.
Vi på GladDental fortsätter att expandera och knyter till oss välrenommerade tandhygienist med stor erfarenhet.

Senaste tillskottet är Mitra Rangrizian, leg. Tandhygienist. Hon har även arbetat länge med patienter som lider av svår tandvårdsrädsla.

Min styrka är att jag är bra på att “ta hand om olika människotyper”. Flertal patienter som har varit tandvårdsrädda har uttryckt att de har känt sig lugna och trygga under sina behandlingar hos mig. Jag är glad över att påbörja ett samarbete med Tandläkare Narges Seif på GladDental Clinic.

Mitra är legitimerad tandhygienist via Karolinska institutet med en treårig utbildning där hon tog examen år 2004. Sedan dess har hon arbetat inom Folktandvården och de senaste åren som egenföretagare. Detta gör att hon blir ett värdefullt tillskott då hon nu ansluter sig till oss på GladDental.

Vi ser fram emot att välkomna en duktig, driven tandhygienist och väldigt trevlig medarbetare. Det är inspirerande att knyta till sig ytterligare en person med spetskompetens inom omhändertagande av tandvårdsrädda patienter, helt i linje med vår vision om att få fler att gå till tandläkaren regelbundet. Mitra är en person med rätt värderingar och delar vår syn på tandvården. Vi tror att hon kommer passa in fint hos oss på GladDental, säger Narges Seif, VD på GladDental.